Hirdetés

Jó néhány hivatalosan licencelt Madden NFL jöhet még a jövőben

|

Nem igazán kell attól tartani, hogy új részek nélkül maradna az EA amerikai focis játéksorozata.

Hirdetés

Akár hiszitek, akár nem, már több mint három évtizede annak, hogy 1988-ban elrajtolt az Electronic Arts által piacra dobott, John Madden nevével fémjelzett széria. Azóta rengeteg résszel gyarapodott, és most már biztos, hogy az elkövetkezendő pár évben biztosan köztünk marad a Madden NFL.

Hirdetés

Friss megállapodás született az EA, az NFL, valamint az NFL Player's Association között, aminek következtében a kiadónak sikerült megtartania a hivatalos licenceket, így újabb játékokkal bővülhet a későbbiekben a Madden NFL sorozat. A hírek szerint egyébként egészen 2026-ig kapta meg az EA a jogokat, ami bizony azt jelenti, hogy még jó néhány amerikai focis játékot kaphatunk a következő években. Természetesen idén sem maradunk amerikai foci nélkül, a Madden NFL 21 a tervek szerint augusztus folyamán mutatkozik be PC, PS4-en és Xbox One-on, az év végéhez közeledvén pedig majd PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en, sőt még Google Stadián is.

Ti szeretitek a Madden NFL szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)