Hirdetés

Jó reggelt! 2012.08.21.

|

Remélhetőleg mindenki kigyönyörködte magát a tegnapi tűzijátékokban, és örül annak, hogy ez a munkahét csak négy napból áll.

Hirdetés

Augusztus 21. az év 233. (szökőévben 234.) napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 132 nap van hátra. Túláradó szeretettel köszöntjük Sámuel, Baldvin, Erik, Erika, Franciska, Grácia, Hajna, Johanna, Kemenes, Maximilián, Pelbárt, Piusz, Samu, Samuella, Santál, Zsanett, Daniella nevű olvasóinkat, és mindazokat, akik ma ünneplik a születésnapjukat.

Egy férfi jelentkezik a hadseregbe. Beosztják az ejtőernyősökhöz.
Az első próbaugrás után azt mondja:
- Írják be, hogy kétszer ugrottam!
- Hogyhogy kétszer?
- Először és utoljára!

Egy házaspár már 10 órája autózik. Mivel mindketten holtfáradtak, elhatározzák, hogy alszanak pár órát, aztán folytatják az utazást.
Bemennek az első hotelbe, kérnek egy szobát, majd négy óra letelte után mennek a recepcióhoz fizetni. A számla 350 dollárról szól, amit a férj kicsit soknak talál. Hívatja az igazgatót, és reklamál neki:
- Miért ilyen drága a szoba, hiszen csak négy órát töltöttünk itt?
- Tudja, ez a legolcsóbb szobánk. Szállodánk rendelkezik egy nagy úszómedencével, konferencia központtal, szaunával, így a szobák ára is ennek megfelelő.
- De mi nem vettünk igénybe semmilyen szolgáltatást!
- Az leh
et, de a lehetőségük megvolt!
A férfi még vitatkozik egy ideig, majd feladja, kiállít egy csekket. Az igazgató megnézi, majd felháborodva mondja:
- De ez a csekk csak 100 dollárról szól!
- Igen, 250 dollárt levontam azért, mert lefeküdhetett a feleségemmel .
- De én nem feküdtem le a feleségével!
- Az lehet, de a lehetősége megvolt rá !
 
Az új vendéget véletlenül megvágja a borbély. Némi mellébeszéléssel próbálja kiengesztelni, majd megkérdi:
- Uram, járt már nálunk korábban is?
- Nem, a lábamat a háborúban vesztettem el...
 
A púpos meg a sánta mennek hazafelé. Útjukba esik a temető, de a sánta nem akar keresztül menni rajta, fél. A púpos arra megy. Egyszer csak az egyik sír mögül előugrik az ördög:
- Mit viszel a hátadon, púpos?
- Púpot.
- Akkor várj, leveszem.
Az ördög eltünteti a púpot, a most-már-nem-púpos pedig találkozik a temető mögött a sántával, és elmeséli neki, mi történt. Másnap este a sánta megy a temetőn keresztül, és hirtelen neki is előugrik az ördög.
- Mit viszel a hátadon, sánta?
- Semmit.
- Akkor nesze, itt egy púp!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)