Hirdetés

Jó reggelt! 2012.10.09.

|

Ma van a Postai világnap, amikor minden kézbesítő szebben mosolyog és a csomagok sem tűnnek el. Vagy valami ilyesmi, ha már 138 éve ünneplik, biztos van valami speciális program ilyenkor.

Hirdetés

Egyébként éppen ma 72 éve született John Lennon, a Beatles-együttes egyik alapító tagja is, aki biztos postásnak is szép ember lett volna, de jobb nekünk, hogy zenész lett.



Ha pedig már ilyen szépen együtt vagyunk ezen a reggelen is, akkor jöjjenek a viccek.



 
Pesszimista és optimista beszélgetnek:
- Te mit szólnál, ha lenne egy halad?
Optimista: A halak jó hatással vannak az emberekre.
Pesszimista: A hal etetése drága, és kiugrana az akváriumból.
Biztos lehúznám a WC-ben.
- Mit szólnál, ha elütnék az anyósodat?
Optimista: Egy anyóssal kevesebb!
Pesszimista: Miért pont most kell pesszimistának lennem?

Tudsz mondani egy olyan szót amibe benne van a Titanic?
-???
-Óceán!

Isten beszélget a férfival. Mire a férfi ezt kérdi tőle:
- Mondd Istenem! Miért teremtetted a nőt ilyen gyönyörűnek?
- Azért fiam, hogy szerethesd.
- És miért teremtetted ilyen butának?
- Azért, hogy szerethessen.

- Hogy hívták David Hasselhof autóját a KNIGHT RIDER-ben?
- Kit.
- Hát David Hasselhof autóját a KNIGHT RIDER-ben.

Egy fickó meg szeretett volna házasodni, de mivel három olyan lány is akadt, aki tetszett neki, egy módszerre volt szüksége, amivel eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális. Mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk. Az első lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépítkezésre specializálódott szakemberhez ment, majd azt mondta: "lám mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss engem". A második horgászfelszerelést, nagy színes tévét, videót, és egy teljes hónapra elegendő sörkészletet vásárolt, mondván: "nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy te mindenkinél jobban érezd magad". A harmadik befektette a tőzsdén a maga 1,000 dollárját. Részvényeket adott és vett, opciós meg egyéb határidős ügyleteket kötött, és megsokszorozta az eredeti ősszeget: " a pénzt a közös jövőnk megalapozására fordítjuk majd, és hosszú, boldog házasságunk lesz". A srácot teljesen lenyűgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott választani közülük. Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után a legnagyobb mellűt vette el.

Legyen nagyon szép napotok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)