Hirdetés

A Job Simulatorba oltott Overwatch a legjobb dolog ma az interneten

|

A játék egyik fejlesztője egy hétvégéjét szánta arra, hogy egy kicsit belekeverje az Overwatchot a Job Simulatorba. Az eredmény gyönyörű.

Hirdetés

Gyerekkorotokban valószínűleg ti is játszottatok olyat, hogy hétköznapi tárgyakat,  képzeltetek fegyvernek - faág volt a kard, görbe faág a pisztoly, kutyaszar a gránát, egy kis fantáziával bármiből lehetett képzeletbeli gyilkolóeszköz. Vagy az is lehet, hogy csak én nevelkedtem erőszakos videojátékokon és filmeken, és rám gyakoroltak ilyen hatást.

Egy kicsit ezt idézi a Job Simulator overwatchosított (de szép kifejezés ez) változata, amiben Reaper fegyvereit tűzőgépek, Mei jégfalát fagyasztott virslik, Widowmaker puskáját pedig egy két bögréből és egy flakonból ácsolt szerkezet helyettesíti. Jogi okokból ez persze valószínűleg nem jelenhetne meg, de Zi Ye videója is elég ahhoz, hogy állva tapsoljunk. A grappling hookként működő elosztó miatt szintén kitüntetést érdemel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)