Hirdetés

Jobban fut a Resident Evil Village feltört változata, mint az eredeti

|

Egyúttal választ kaptunk arra is, mi okozta a szakadozásokat a Resident Evil Village PC-s változatában.

Hirdetés

Folyamatos vita zajlik arról, hogy szükségesek-e a másolásvédelmi eljárások. A GOG kitart amellett, hogy a DRM-mentesség az egyetlen járható út, viszont a kiadók legalább a legkritikusabb időszakban, a megjelenést követő egy-két hétben szeretnék biztonságban tudni játékaikat, és a Denuvo által védett játékoknál a legtöbb esetben hetek, hónapok kellenek ahhoz, hogy működő crack érkezzen.

A Resident Evil Village-et a kalózkörökben ismert EMPRESS törte fel, aki érdekes megállapításokat tett munkája végeztével.

Hirdetés

Úgy véli, nem a Denuvo, hanem a Capcom saját megoldása okozta a problémákat, amik például egy zombi lemészárlásánál jelentkeztek. Mivel a cracknek köszönhetően a DRM nem működik, a játékmenet is gördülékenyebbé vált. A PC-re szakosodott Dark Side of Gaming blog is pozitív tapasztalatokról számolt be.

Az alábbiak közül az első videóban egy RTX 3080 hatja a játék legális változatát, a másodikban a kalózverziót láthatjuk futni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Sok kiadó és fejlesztő pár hónap elteltével megszabadítja játékát a Denuvótól, valószínűleg ők is érzik, hogy miután megvan a crack, a védelem több bosszúságot okoz, mint amennyi hasznot hoz. Reméljük a Capcom is ilyesmit lép. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)