Hirdetés

Joccakát'! 2012. 10. 26.

|

Egyik szemem sír, a másik nevet - ha holnap munkanap, még bármi lehet...

Hirdetés

Habár csonka hetet tudunk most le, de a péntek mindig örömteli - persze csak annak őszinte a mosolya, akinek hétvégente nincs iskola, vagy munka.

Lássuk, mely híreket olvastátok ma a legtöbben:

1. Call of Duty: Black Ops II előrendelői akció rengeteg ajándékkal!

2. Így nyerhetsz Xbox Live vagy GS előfizetést!

3. Érkezik a GTA: Vice City iOS és Android rendszerekre

No de volt még termés ezen kívül is szép számmal: befutott a Halo 4: Forward Unto Dawn - 4. része, megtudtuk, hogy megjelent a Deadlight PC-re, illetve azt, hogy élőszereplős websorozat készül a Far Cry 3-ból, megleshettük a NFS: Most Wanted Launch Trailer-ét, és a legújabb GameStar Hype adását, valamint fény derült a 2012-es év Golden Joystick Awards győzteseinek kilétére is.

A rövid összefoglaló után következzen néhány muzsika, mindenki legnagyobb örömére.

James Bond főtéma, a mai (éjfél után 7 perccel elstartolt) premier emlékére:

Of Monsters and Men - Little Talks:

Breaking Bad OST - Out of Time Man:

Nekrogoblikon - No One Survives (ezt csak a zseniális klip miatt):

Ahogy a bevezetőben említettem, csak azok örülhetnek, akiknek hétvégén nincsenek teendői, holnap viszont bizonyos helyeken pótolni kell huszonharmadikát... Ehhez kívánok sok sikert és kitartást mindenkinek, joccakát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)