Hirdetés

Jócskán megnőtt a Diablo 2 Resurrected gépigénye az eredeti játékhoz képest

|

Közzétette a Blizzard, hogy milyen ördögi masina kell majd a Diablo 2 remaster futtatásához.

Hirdetés

Lehet, hogy a mi elvárásaink állnak hadilábon a realitással, és a Blizzard valóban minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy emlékezetessé varázsolja a minap kényszerűségből online formában lebonyolított 2021-es BlizzCont, de továbbra is meggyőződésünk, hogy a Diablo 2 Resurrected bejelentésének - bármennyire is kellemes élményeink fűződnek a húszéves eredetihez - csupán a show egyik mellékzöngéjének kellett volna lennie, nem pedig a legnagyobb durranásának.

Mindazonáltal lehetőséget teremt arra az újrakevert Diablo 2, hogy platformválasztásukból vagy életkorukból fakadóan eddig laikusnak számító tömegek is közelebbről megismerhessék a videojátékok történelmének egyik meghatározó darabkáját, hiszen a tervek szerint elérhető lesz a Nintendo, a Sony és a Microsoft releváns konzoljaira is, nem csupán PC-re.

Hirdetés

És ha már szóba került a játékpiac második legjelentősebb részesedéssel bíró platformja (a mobil az első, hiszitek vagy sem), akkor nem mehetünk el amellett szó nélkül, hogy bizony a modtámogatással is felvértezett Diablo 2 Resurrected gépigénye már nem a régi. Ez persze annak tükrében, hogy új motort dolgozik a remaster alatt, cseppet sem meglepő.

Diablo 2 Resurrected gépigény

Diablo 2 Resurrected minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i3-3250/AMD FX-4350
Videokártya: Nvidia GTX 660/AMD Radeon HD7850
Memória: 8 GB
Szabad hely: 30 GB
Felbontás: 1280 x 720

Diablo 2 Resurrected ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5-9600k/AMD Ryzen 5 2600
GPU: Nvidia GTX 1060/AMD Radeon RX 5500 XT
Memória 16 GB
Szabad hely: 30 GB
Felbontás: 1920 x 1080

Természetesen a kor követelményeihez igazodva a 4K felbontást is támogatni fogja a Diablo 2 Resurrected, bár ennek kihasználásához az imént ismertetett konfigurációknál combosabbra lesz szükség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)