Hirdetés

Joe Danger 2 Vita - itt a megjelenési dátum, egy kis Minecraft keveredett bele

|

Jövő héten jelenik meg a Joe Danger 2 PlayStation Vitás változata, ami a sorozat eddigi legnagyobb epizódja lesz. Joe helyére a Minecraft Steve-jét, a Team Fortress 2 karaktereit vagy Sackboyt is ültethetjük majd. A pályaszerkesztő még egy Minecraft pályát is kap.

Hirdetés

Reméljük tetszett a 2014/10-es, születésnapi GameStar magazin egyik teljes játéka, a Joe Danger, és azt is reméljük, hogy kedvet kaptatok a második részhez.

Ha PC-n vagy konzolon inkább valami komolyabbat választanátok, de kézikonzolon szívesen elütnétek vele az időt, jó hírünk van: január 14-étől 7,99 €-ért tudjátok megvásárolni a Joe Danger 2 PlayStation Vitás változatát, ami 85 pályával (köztük az Undead Movie Pack DLC-ben szereplőekkel) és összesen 35 játszható karakterrel kínál több órányi laza szórakozást. A karakterek közé bekerült a Tearaway Atoija és Iotája, a LittleBigPlanetből ismerős Sackboy, és Steve, a Minecraft összetéveszthetetlen főszereplője. Ez utóbbihoz kapcsolódóan a Movie Maker pályaszerkesztőben helyet kapott egy különleges díszlet is. A Vitához igazított irányítás és a 60 fps már csak elhanyagolható apróság ezek mellett.

Olvassátok el Joe Danger PS Vita tesztünket is, ha még nem tettétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)