Hirdetés

Joe Danger - PC-re is jön minden idők egyik legjobb digitális címe

|

A konzolok és az iOS-es készülékek felhasználóinak meghódítása után PC-n is megjelenik a digitális platformok egyik legnépszerűbb játéka, a Joe Danger, méghozzá két, mindent egybefoglaló, erősen felturbózott kiadásban.

Hirdetés

A Hello Games egyelőre csak az oldalra scrollozós motorozós játékok kategóriájában bizonyította rátermettségét a zseniális Joe Danger sorozattal, melynek egy epizódja nemrég iOS-re is megjelent Joe Danger Touch néven.

Miután az alapjátékkal a PlayStation Networköt, a Joe Danger: Special Editionnel pedig az Xbox Live-ot is meghódították, kiadták a Joe Danger 2: The Movie-t, ami ugyancsak hatalmas siker lett mindkét platformon egyaránt. A négy fejlesztő nem szereti az olyan túlértékelt dolgokat, mint a "szabadidő", így miközben next-gen játékukat fejlesztik, úgy döntöttek, a - fejlesztői konzolok hiányában - eredetileg is PC-n született Joe Danger sorozat első két részét kiadják a Steamen. Amellett, hogy számos új, exkluzív pályát pakoltak a csomagba, megoldották az egér és billentyűzet, illetve a Big Picture Mode támogatását, de pályaszerkesztő és a Steamworks által nyújtott extra funkciók is a felhasználók rendelkezésére állnak. A megjelenési dátum egyelőre nem ismert, ahogy az árról sincs információnk, de egy biztos: aki eddig nem próbálta ki, most mindenképp tegye meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)