Hirdetés

Jöhet a Dead Island 3 is?

|

A Dead Island: Epidemic kicsit vegyes visszhangot kapott, így nem csoda, hogy azonnal elkottyantotta a Deep Silver, hogy egyáltalán nincs kizárva a Dead Island széria folytatása.

Hirdetés

Ez egy ZOMBA - kiáltott fel Daev a Dead Island: Epidemic bejelentés pillanatában, az ingyenes PC-s MOBA ötlete sokakat meglepett rajta kívül is egyébként.

Itt a GSO-n is sokan mondtátok, hogy fura ötlet (bár tökéletesen érthető, hiszen két divatos formula, a zombik és a MOBA keveréséről van szó), és más fórumokon is vegyes volt a fogadtatás, a Dead Island széria rajongói sem feltétlenül nyitottak egy ilyen erős stílusváltásra. Persze szó nincs arról, hogy a free-to-play kikacsintás elzárná az RPG elemekkel színezett FPS folytatását, sőt, éppen Guido Eickmeyer, kreatív rendező jelentette ki gyorsan - megnyugtatásunk végett -, hogy nem gondolnak a széria leállítására. Kicsit sem.

"Csak annyit tudok mondani, hogy várjatok még kicsit, elég szuper dolgok derülhetnek ki majd a Dead Island jövőjét illetően" - tette hozzá udvariasan semmitmondóan. Ti mit szeretnétek? Legyen Dead Island 3? És ha igen, akkor milyen irányba vinnétek el?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)