Hirdetés

Jöhet egy Need for Speed remaster, de nem az Underground

|

Az Electronic Arts a Need for Speed sorozat egyik későbbi részét cibálná újra elő.

Hirdetés

Rejtély, hogy miért nem készít legalább egy mobilos portot a trendeket mindig lelkesen követő EA a Need for Speed: Undergroundból (ha a Grand Theft Auto: San Andreas elfut egy okostelefonon, ennek is mennie kell), de sajnos úgy tűnik, hiába szeretnék a rajongók, sem ezt, sem a Most Wantedet nem kapják meg felújítva vagy más platformokra átültetve.

Hirdetés

VentureBeat viszont úgy értesült, még 2020-ban megjelenik a 2010-es Need for Speed: Hot Pursuit felújított változata PC-re és konzolokra, köztük a Nintendo Switchre. Ezt az elsősorban a Burnout szériáról ismert Criterion készítette, ami nagyon meglátszott rajta, viszont elég jól sikerült, úgyhogy szívesen látnánk belőle egy felturbózott kiadást. 

A következő, teljesen új Need for Speed játékot ugyancsak a Criterion fogja majd készíteni, amely a szériát a Need for Speed Rivals óta inkább kevesebb, mint több sikerrel gondozó Ghost Gamestől vette át a feladatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)