Hirdetés

Jöhet valaha is metró a Cyberpunk 2077-be?

|

Night City alaposan megszépült, de mi a helyzet az elveszett álmokkal? Például a sokak által nagyon várt metrózással...

Hirdetés

Nem indult túl fényesen a Cyberpunk 2077 pályafutása, de szerencsére a CD Projekt RED nem mondott le új üdvöskéjéről, és patchek formájában rengeteg dolgot javított már.

Időközben befutott a játék next-gen frissítéseként aposztrofált 1.5-ös patch, ami még jobbá varázsolta a futurisztikus kalandot. Ám fejlődés ide vagy oda, nagyon úgy tűnik, hogy egy bizonyos funkcióra hiába várnak a rajongók.

Már a Cyberpunk 2077 megjelenése előtt számítani lehetett arra, hogy a metrózás fontos része lesz a játéknak, hiszen több kedvcsináló anyag is azt ábrázolta, ahogy a főhős ezt a hálózatot használva utazik. Emellett pedig félkész játékelemek is erről árulkodtak, de aztán végül nem egészen így lett, mivel leginkább csak gyorsutazási pontokként funkcionálnak az állomások.

Hirdetés

Nemrég viszont újabb reménysugár érkezett a metrózni vágyók számára, ugyanis az NCART játékbeli weboldalán az olvasható, hogy "under construction", vagyis valami építés alatt van. Nyilván nem nehéz ebből arra következtetni, hogy valamikor a jövőben tényleg megjöhet a valódi metrózás. Aztán megjelent a CD Projekt RED közösségi vezetője, és tönkretette a dolgokat.

"Bocsi, hogy ünneprontó vagyok, de nem erről van szó. Nem tervezzük a metró hozzáadását a játékhoz."

- írta a Twitteren Marcin Momot.

Hát, ez ennyi volt akkor. A közösségnek be kell érnie a rajongói megoldással.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)