Hirdetés

John Carmack jövőről alkotott képe

|

A Planetquake4.net és a AMDZone volt olyan szerencsés, hogy elsőként szerezhettek információkat John Carmacknak, az id Software fő programozójának jövőről alkotott képésről. Carmack ugyanis óvatosan elhintett némi infómorzsát, hogy a következő nagy projektjük, melynek nevét nem árulta el, teljes egészében ki fogja használni a nagy méretű textúrákat alkalmazó technológiájukat, így kívánnak majd gyönyörű kültéri, valamint óriási beltéri területeket megalkotni. Annyi bizonyos, hogy többet leszünk a szabadban, mint bezárva, és az is, hogy mind PC-re és Xbox 360-ra elkészül majd. Az xboxos adaptáció mellett persze a cég fő irányvonala a PC-s tervezés marad, sőt a következő játékuk erőteljesen kihasználja majd a többmagos processzorokat. Carmack elmondta továbbá, hogy a közelmúltban életbe lépett AMD-ATI páros jót tesz majd e két cég számára, azonban valószínű, hogy ez a felhasználóknak és a grafikus processzorok gyártóinak már kévésbé fog kedvezni. Továbbá megtudhattuk, hogy Carmack erősen eltávolodik az fizikai processzoroktól, valamint, hogy a Sony Cell processzora is csak mindössze 70 %-ban használható ki véleménye szerint. Végül elmondta, hogy az NVIDIA továbbra is részt vesz majd az oldalukon, mint szponzor, így az X-Prize versenyen szintén megtalálható lesz az NVIDIA logója.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)