Hirdetés

John Cena is beugrik a Fortnite csataterére

|

A WWE csillaga felszáll velünk a battle busra, miközben a többi pankrátor a Fall Guysban teszi tiszteletét.

Hirdetés

Érkezik a WWE SummerSlam eseménye, ennek örömére pedig egy rakat tartalom érkezik kedvenc online mókáinba. A leghangsúlyosabb a Fortnite John Cena skinje, amivel harcba viheted a bunyós cirkusz ikonikus alakját.

Cenának több variációját is megkapjuk a skinnel, de ha John mellé szeretnénk egy menő emote-ot, és pár apró extrát is, akkor egy nagy csomag részeként is behúzhatjuk harcosunkat.

Hirdetés

Ha nem akarsz belépni csak John Cena kedvéért, akkor a FortniteBRFeed feltöltött a skinről egy rövid videót. A modell egyébként meglepően jól sikerült, és a "You Can't C Me" emote-ja persze felidézi a pankrátor ikonikus zenéjét is.

Akinek nem a Fortnite a kedvenc játéka, az találhat majd WWE tartalmakat a Rocket League-ben és a Fall Guysban is. Utóbbi három új szerelést kapott melyek Asuka, Xavier Woods, és a The Undertaker jelmezeit idézik. Érdemes lesz ezekbe a mókákba is benézni annak, aki szereti Amerika kedvenc cirkuszát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)