Hirdetés

John Riccitiello meglátogatta a Mojangot.

|

A nagy hatalmú Electronic Arts vezér a hihetetlenül sikeres indie fejlesztőcégnél járt. Állítólag azzal a szándékkal, hogy felvásárolja őket.

Hirdetés

Azonban ezt a szándékot állítólag meghiúsította az a "vibrálás", amely a Mojang irodáiban tapasztalható, és amely nem túl kompatíbilis az Electronic Arts filozófiájával.

Notch szerint a látogatás alatt kimondottan üzlet jellegű ajánlat nem hangzott el, de az is biztosra vehető, hogy Riccitiello úr nem véletlenül esett be a Minecraft főhadiszállására. Notch elmondása szerint ajánlhatott volna bármennyi pénzt, a hárommiliós eladást nemrég elért MineCraftnak és a Mojangnak elég pénze van, nem akarnak idegeneket befogadni csak a pénzük miatt.

A Develop szerint John Riccitiello a Mojang miatt utazott Stockholmba, míg az Electronic Arts szerint a DICE-hoz ment, hogy a Battlefield 3 állapotát ellenőrizze.  

Notch megerősítette, hogy ő is úgy tudja, az elsődleges látogatási célpont a DICE volt, de a hosszú ebéd, amelyet az Electronic Arts igazgatója velük töltött tapogatózó jellegű akart lenni: ezt előre több Electronic Arts dolgozó jelezte neki. Hivatalos megkeresés nem történt, így marad a spekuláció. 

Mi pedig várjuk a friss híreket a kérdésben.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)