Hirdetés

Ekkor mutatkozik be John Romero új lövöldéje

|

Csak tegnap tudtuk meg, hogy a Doom és a Quake játékok egyik atyja, John Romero egy új lövöldén dolgozik, ma viszont az is világossá vált, hogy mikor történhet meg a projekt leleplezése.

Hirdetés

Ha a Doom és Quake legendák egyik alkotója új játék fejlesztésébe kezd, arra természetesen kiemelten odafigyelünk, viszont John Romero vadonatúj projektje egészen különös módon lepleződött le: egy cikkre reagálva Romero Twitteren beismerte, hogy a Hoxar Inc. kedvcsináló oldal létezik és tényleg egy új játékhoz köthető, ráadásul a posztban az FPS és a PC tagek is szerepeltek. 

Most befutott egy rövid kedvcsináló videó, amely azt ígéri, hogy hétfőn, azaz április 25-én várhatjuk a titokzatos játék leleplezését, továbbá a Night Work Games honlapjára kalauzolja a nézőket, amelyről kiderül, hogy egy új, írországi (Galway) székhelyű fejlesztőcsapatról van szó és az első projektjük valóban egy belső nézetes lövölde. A teaser a Star Wars: Az ébredő Erő befejezésére utal, csakhogy Rey helyett ezúttal Adrian Carmack-et, az id Software egyik alapítóját láthatjuk baktatni: 

Kövessétek velünk hétfőn a nagy leleplezést, addig pedig nézzetek rá korábbi hírünkre, amiben arról számolunk be, hogy húsz év után új Doom-pályát adott ki John Romero. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)