Hirdetés

A Doom atyjának van egy vadonatúj játékötlete

|

John Romero gőzerővel dolgozik új stratégiai játékán, de ez nem jelenti azt, hogy megfeledkezett volna az FPS-ekről.

Hirdetés

Javában készül a Romero Games műhelyében az Empire of Sin, ami egy XCOM-stílusú maffiózós kaland lesz, de John Romerónak, a stúdió társalapítójának még arra is jutott ideje néhány hónapja, hogy kiadjon egy pályacsomagot a legelső Doomhoz. Sőt, jó esély van arra, hogy a legendás játékfejlesztő ismét visszatérjen a lövöldözős alkotásokhoz.

Hirdetés

Egy reddites kérdezz-felelek során nemrég megérdeklődték Romerótól, hogy mi a véleménye az új Doomról, illetve tervez-e csinálni egy újabb Quake-szerű FPS-t. A válaszból kiderült, hogy a játéktervezőnek nagyon bejött a 2016-os Doom, és az eddig látottak alapján szerinte az Eternal is remek lesz. Végül pedig azt is megerősítette, hogy már születik a fejében egy vadonatúj, a Doom és a Quake stílusára hasonlító FPS játék. 

Érdemes itt gyorsan felidézni, hogy ő és Adrian Carmack néhány évvel ezelőtt már megpróbálkozott pénzt gyűjteni egy új, Blackroom nevű lövöldére, ám sajnos nem lett sikeres a Kickstar-kampány, így kukázták a projektet. Ez egyelőre csak találgatás, de elképzelhető, hogy Romero erre a játékra utalhatott a Redditen, vagy akár egy vadonatúj címre, ami ennek az alapjaira épül.

Ti örülnétek egy klasszikusabb stílusú Romero FPS-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)