Hirdetés

Kapaszkodjatok meg: John Romero csapata stratégiai játékot készít

|

Nem csak a beígért Doom pályacsomag miatt lesz érdemes követni a Romeróval kapcsolatos híreket.

Hirdetés

Miközben arra várunk, hogy április folyamán megérkezzen John Romero ígéretesnek tűnő Doom megawadja, a Sigil, addig a legendás stúdiója egy másik projekten is dolgozik a háttérben.

Hirdetés

A titokzatos címet a Romero Games készíti és egy vadonatúj IP-n alapuló stratégiai játék lesz, méghozzá a Paradox Interactive támogatásával. Brenda Romero elmondása szerint egy olyan projektről beszélünk, amelyet már hosszú ideje szerettek volna összehozni, szóval nagyon izgatottak amiatt, hogy a Paradox segítségével teljesíthetik be ezt a régóta dédelgetett álmot. 

Egyelőre ennyit árultak el a rejtélyes játékról, még a címét sem tudjuk, viszont John és Brenda Romero a héten részt vesznek az EGX Rezzeden, ott talán sikerül többet is kihúzni belőlük. Nektek hogy tetszik a Romero-féle stratégia ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)