Hirdetés

Hamarosan új játékot jelent be John Romero

|

A Doom és számos más klasszikus atyja egy új projekten dolgozik, amit hamarosan be is mutat a nagyérdeműnek.

Hirdetés

Valószínűleg mindenkinek ismerősen cseng John Romero neve, aki az id Software berkein belül rengeteg remek és jól ismert címet rakott le az asztalra. Ráadásul az utóbbi időkben sem pihent, és nemsokára ki is derül, min ügyködött ezidáig.

Hirdetés

John Romero nemrég bejelentette, hogy december 10-én leplezi következő nagy projektjét, amiről egyelőre még nem nagyon szivárgott ki semmilyen részlet. Azt már tudjuk, hogy Romero és korábbi kollégája, Adrian Carmack egy új, Blackroom nevű játékon dolgoznak, ami egy klasszikus FPS alapokra épül kaland lesz. Így pedig könnyen lehet, hogy erről az alkotásról fogunk megtudni többet, de az is benne van a pakliban, hogy egy vadonatúj projektet prezentál majd nekünk a fejlesztő.

Ti mit gondoltok, mi lehet ez a titkos játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)