Hirdetés

John Romero új lövöldén dolgozik

|

Hirtelen feltűnt egy weboldal, amit sokan egy új játékhoz társítottak. John Romero válaszából kiderült, hogy tényleg erről van szó.

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a Doom és Quake játékok társfejlesztője, John Romero egy új FPS-en dolgozik. A ShackNews egyik cikkére reagálva emberünk elárulta, hogy a napokban feltűnt HOXAR INC. teaser oldal tényleg egy új játékhoz köthető.

A ShackNews lehozott egy cikket, amiben azt találgatták, hogy ez a kitalált vállalat vajon egy játékhoz kapcsolódóan jött-e létre, és az oldal vajon egy új játék bejelentését készíti-e elő. Romero nem kerülgette a dolgot, és egy Twitter üzenetben válaszolt is a feltételezésre: "Igen, ebben lehet valami" - mondta. A legérdekesebb a posztban az volt, hogy FPS és PC tagek szerepeltek benne.

A Hoxar Twitter fiókja elég sokat beszél Virtual Reality kutatásokról, így nem lennénk meglepve, ha Romero is fejest ugrana a VR-bizniszbe. Egy rendesen kidolgozott VR Quake-t mondjuk el tudnánk viselni, hacsak nem leszünk rosszul a nagy pörgés közepette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)