Hirdetés

John Wick Hex - hamarosan a Rémkirállyal stratégiázhatunk

|

A Volume és a Thomas Was Alone fejlesztőcsapata bejelentette, hogy mikor jelenik meg a John Wickre fókuszáló projektjük, ráadásul a főgonosz szinkronhangjáról is lehullott a lepel.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg nem olyan John Wick játékot álmodtak meg maguknak, mint amelyet a Bithell Games képzelt el, ugyanis a játékmenet a sakkhoz hasonló lesz: lépésenként kell összeraknunk a lövésekből, ütésekből és újratöltésből álló koreográfiát, hogy leszámoljunk az ellenfelekkel. Ebben pedig bőven van potenciál. 

Hirdetés

Már nem is kell olyan sokat várnunk rá, hogy belekóstoljunk a Rémkirály stratégiájába, ugyanis a John Wick Hex végre kapott egy dátumot. A fejlesztők október 8-ára ígérik a megjelenést PC-re és Macre, előbbi esetében pedig exkluzívan az Epic Games Store-on keresztül érhetjük majd el. A premier bejelentéséhez saját trailer is dukált: 

A John Wick Hex saját sztorit mesél el az univerzumon belül (tehát nem a filmek történetét dolgozza fel), amelyben Ian McShane és Lance Reddick is a saját karaktereiket szólaltatják majd meg, Troy Baker pedig a címszereplő főgonoszt, Hexet szinkronizálja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)