Hirdetés

A NES korszakot idéző, kifejezetten nehéz rajongói játék készült a John Wick alapján

|

Keanu Reeves karaktere már nem csak a mozivásznon, hanem a monitorokon is lövöldözik.

Hirdetés

Több alkotásban, például a Payday 2-ben és a Fortnite Battle Royale-ban is feltűnt már John Wick, és még egy különálló játék is készül a filmekből. Ám most itt egy olyan apróság, amivel elüthetjük az időt, amíg a hivatalos adaptációra várunk.

Hirdetés

Néhány hónapja felkerült a YouTube-ra egy videó, amiben megnézhettük, milyen lenne egy klasszikus NES-cím John Wick főszereplésével. A készítők elég szép munkát végeztek, és tényleg úgy festett az egész, mint egy játszható cucc. Viszont sajnos nem volt az, legalábbis akkor még nem. Erről van szó:

MuriloDev úgy döntött, felhasználja a videóban látható, mindenki számára ingyen elérhető asseteket, és újraalkotta az egészet, csak épp játszható formában. A játék egy az egyben olyan, mint egy régi run and gun shooter, csak épp most egy pixeles John Wicket irányítva kell leszámolnunk az ellenfelekkel, ami normál nehézségi fokozaton nem egyszerű feladat.

Ha szerettétek régen például a Contra-játékokat és John Wickért is odáig vagytok, akkor mindenképp próbáljátok ki. Innen tudjátok letölteni.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)