Hirdetés

Johnny Cage mesél a Mortal Kombat 11 Aftermath történetéről

|

Ma jelent meg a Mortal Kombat 11 Aftermath DLC, ami nem csak új karakterekkel bővíti az alapjátékot, hanem annak kampányát is folytatja.

Hirdetés

Combos bővítményt kapott a mai napon a Mortal Kombat 11, ugyanis az Aftermath DLC nem csak Robotzsarut és a többieket csapta hozzá a választható harcosok listájához, hanem a játék sztorimódját is tovább szövögeti. 

Hirdetés

A tegnap közzétett új előzetesben pedig nem más, mint Johnny Cage regél nekünk arról, hogy mire is számíthatunk az új kampányban, amelyet egyébként öt fejezetre osztottak fel a fejlesztők. Nyilván minimális spoilerekre azért számítani kell a videóban, szóval, ha a Mortal Kombat 11 Aftermath történetének minden apró kis morzsáját ti magatok akarjátok megismerni, akkor csak csínján bánjatok azzal a bizonyos Play gombbal. 

A Mortal Kombat 11 Aftermath DLC a mai napon jelent meg az összes platformra (PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia), amelyen az alapjáték is elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)