Hirdetés

A JoJo's Bizarre Adventure battle royale játék trailere kellően beteg

|

Amennyire furán hangzik az anime BR játék ötlete, pont annyira mókásnak is tűnik.

Hirdetés

Mielőtt mindenki lobogó anime hajjal próbálná megkeresni a vásárlás gombot, szólunk, hogy ez első körben egy árkád játéktermi cím lesz. Ettől függetlenül a JoJo's Bizarre Adventure: Last Survivor létezése már önmagában felér egy csodával.

Hirdetés

A játékosok maximum 20 fős csoportban léphetnek a pályára, ahol aztán az lesz a dolguk, hogy különleges képességeik segítségével kinyírják a többieket. Rengeteg karakter közül lehet majd válogatni a JoJo Part 3-tól 5-ig terjedő felhozatalából.

A trailer tele van meglepően mérges hősökkel és kellően beteg akcióval.

Egy kisebb képgalériára elég screenshot is előkerült már:

Jelenleg a játékot csak néhány kijelölt helyen tesztelik, de a tervek szerint nyáron egész Japánban elterjesztik majd a Last Survivor árkád gépeket. Ha valaha is lesz belőle konzolos/PC-s verzió, biztosan nem idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)