Hirdetés

Joker az év karaktere - de már új szerepre készül az Arkham Worldben

|

A VGA egyik legviccesebb része az volt, amikor kiosztották az év karaktere díjat és Joker megjelent egy forgatókönyvvel, melynek a borítóján a Batman: Arkham World felirat szerepelt.

Hirdetés

A Batman univerzum egyik legkarizmatikusabb gonosztevője egy Joker, gondoljunk csak az azóta tragikus hirtelenséggel elhunyt Heath Ledger zseniális alakítására a Sötét lovagban.

A gálán Joker lett a nyertes és a tőle megszokott módon örült a díjnak. A köszönőbeszédére egy forgatókönyvvel jelent meg, melyen a sokat eláruló Batman: Arkham World név szerepelt. Aztán gondolt egyet és nagyívben elhajította, miközben vigyorogva belesuttogta a kamerába, hogy SPOIERS, SPOILERS. Mint egy vásott, komisz kölök. Nem kell nagy észnek lenni hozzá, hogy kitaláljuk, ez bizony a Rocksteady következő játékára vonatkozik, ami remélhetőleg nagyobb és jobb lesz mint a két előző epizód.(Batman: Arkham City, Batman: Arkham Asylum)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)