Hirdetés

Joker magával hozza a Mortal Kombat 11-be a Friendship kivégzéseket, némi csavarral

|

Sőt, több karakter is kap DC Comics tematikájú extra skineket, az új előzetesben ezeket is megnézhetitek.

Hirdetés

Joker hamarosan csatlakozik a Mortal Kombat 11 harcosaihoz, a fejlesztők pedig nemrég közzé is tették a hozzá kapcsolódó legújabb gameplay anyagot. A videó nem csak ezért érdekes, mert megmutatja a bűn bohóchercegének játékbéli trükkjeit, hanem azért is, mert feltűnnek benne azok a bunyósok, akiket a DLC extra kinézettel jutalmaz meg. 

Hirdetés

Új, képregényes tematikájuk skinek is jönnek ugyanis, Geras például Apokalipszisnek öltözik, Kitana Macskanő ruhát kap, Baraka épp Gyilkos Kroknak képzeli magát, de a legérdekesebb talán mégis Noob Saibot új gúnyája lesz, ő ugyanis egy az egyben megkapta a The Batman Who Laughs nevezetű horrorisztikus karakter kinézetét. Az izgalmaknak pedig itt még messze nincs vége: ahogy a videóban is látható, Joker egy végtelenül mókás új kivégzést kap, ami az elején egy Friendshipként indul, utána lesz csak belőle Fatality. A Friendship "kivégzések" a Mortal Kombat 2-ben debütáltak, és az volt a lényegük, hogy a brutális gyilkosságok helyett valamilyen mókás, pacifista lezárást kerekítettek a meccseknek. Nos, Joker természetesen nem áll meg itt, nézzétek is meg gyorsan az említett videót. 

Joker a Kombat Pack vásárlói számára már január 28-tól elérhető, ha külön akarjátok megvenni, akkor viszont február 4-ig várnotok kell rá. A Kombat Pack utolsó karaktere, Spawn március 17-én fog megérkezni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)