Hirdetés

Jól fogy a Kinect Sports és a Dance Central, októberben érkeznek a folytatások

|

A szenzorhoz járó Kinect Adventures után a Kinect Sports és a Dance Central a legnépszerűbb az Xbox 360 mozgásérzékelős címei között.

Hirdetés

Miközben márciusban adták el a tízmilliomodik Kinectet is, a mozgásérzékelő szenzorhoz készített játékok iránti keresletet sok mindennek nevezhettük, csak épp kiemelkedőnek nem.



Mostanra azért javulni látszik a helyzet, hiszen a Kinect Sports eladásai meghaladták a 3 milliót, a Dance Central pedig már 2,5 milliónál jár. Michael Johnson, az Microsoft marketing igazgatója a Gamescomon úgy nyilatkozott, hogy sportolni az európai, táncolni pedig az amerikai játékosok akarnak inkább.



Mindkét cím megkapja a maga folytatását októberben. A Kinect Sports: Season Two 27-én jelenik meg ideát, és egy nappal később az Államokban. A felhozatalt elnézve ez a rész inkább az amerikaiaknál lesz népszerű, hiszen golf, amerikai foci, baseball és síelés fogja színesíteni a palettát.



A Dance Central 2 október 21-én érkezik hozzánk, és október 25-tól lesz megvásárolható az amerikai táncoslábúaknál. A kezdő 40 szám viszonylag friss tavalyi, vagy idei sláger, de a hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes évek rajongói is kapnak kóstolót.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)