Hirdetés

Jól halad a BioShock alkotójának új játéka

|

A Ken Levine által alapított Ghost Story Games már évek óta dolgozik új projektjén, egy állásajánlat szerint mostanra a fejlesztés utolsó fázisába értek.

Hirdetés

Ken Levine a BioShoc Infinite után hagyta ott a szériát, melynek megálmodójaként örökre beírta magát a videojátékok nagykönyvébe. A játékipartól azonban nem tudta távol tartani magát, és 2017-ben megalapította a Ghost Story Games stúdiót, mellyel bele is vágtak egy új kaland fejlesztésébe. 

Az egyelőre név nélküli projektről korábban is szállingóztak már hírek, ezek alapján pedig Levine nem szakad el a BioShock-szerű immersive simek műfajától, sőt, meg is szeretné reformálni azt egy kicsit. Egy álláshirdetésből most arra következtethetünk, hogy a munkálatok már kifejezetten előrehaladott fázisban vannak.

Hirdetés

A csapatot tulajdonló Take-Two karrier-lehetőségei között tűnt fel egy állásajánlat, mely a Ghost Story Games csapatába keres Senior Producert. A munkaköri leírás megerősíti, hogy a készülő játék egy immersive sim lesz sci-fi stílusban és szerepjátékos elemekkel megfűszerezve. Ezekről már korábban is kaptunk infókat, most azonban arról is esett pár szó, hogy áll a projekt.

A leírásban taglalják, hogy a játékról egyelőre azért nem tettek közzé semmilyen infót, mert még mindig a fejlesztés zajlik - igaz hozzáteszik, hogy ennek már késői fázisánál tartanak. A nagyobb stúdiók ilyenkor általában már kiadnak legalább egy CGI előzetest, azonban Levine cége mindössze 35 fővel működik, kis stúdióként pedig valószínűleg a költségvetés nem teszi lehetővé egy ilyen legyártását.

Az mindenesetre megnyugtató, hogy a fejlesztés jól halad, így van rá némi remény, hogy még a közel jövőben részletesebben hallunk a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)