Hirdetés

Jól sikerült cosplay jelmez - A zsaruk elhitték

|

Egy cosplay összeröffenés nyertese még jelmezben volt, amikor eszébe jutott, hogy nincs otthon kenyér, ezért beszaladt a helyi közértbe.

Hirdetés

A gond csak az volt, hogy a srác a Resident Evil 5-ből ismerős kommandósok jelmezét viselte. A bajokat tetézte, hogy a fiatalember meg is nyerte a versenyt, azaz a jelmez igen élethűre sikeredett.

A vadul kinéző srácot néhány szemtanú fegyveres rablónak nézte, és hamar kihívták a rendőrséget. A lelkes telefonálók bizonyára igen részletesen leírták a srácon látható arzenált, mert a zsaruk mindjárt 6-7 kocsival érkeztek, és fegyvert szorongatva rongyoltak be a boltba. A "fegyveres támadót" azonnal lefegyverezték, majd bezsuppolták a rabomobilba. A Jay nevezetű cosplay rajongó nem vette zokon az esetet. Elmondta, hogy az őrsre beérkezvén, miután lehiggadtak a derék rendőrök, és kiderült a tévedés, simán hazaengedték, még csak megrovást sem kapott. Szóval igazi amerikai módra happy end a sztori, lehet vigyorogni, és kommentelni jól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)