Hirdetés

Jön a Dislike gomb a Facebookra!

|

A felhasználók évek óta hisztiznek ezért a lehetőségért, a Facebook pedig végre kötélnek állt.

Hirdetés

Hosszú, hosszú ideje megy már a huzavona a Facebook által kínált lehetőségek körül, a felhasználók nagy része évek óta rágja Mark Zuckerberg fülét, hogy ugyan legyen már Dislike gomb. Hát lesz.

"Az emberek évek óta szeretnék a dislike gombot. A mai egy különös nap, hiszen végre bejelenthetem, hogy dolgozunk rajta, és hamarosan be is kerül. - mondta Zuckerberg. Elmondta, hogy nem akartak egy Redditszerű rendszert ahol értékelhetjük a bejegyzéseket. Most mégis megcsinálják ugyanazt, csak nagyon más körítéssel.

Amit a felhasználók igazán szeretnének, az az, hogy empátiát fejezhessenek ki. Nem minden bejegyzés örömteli. A jövőben tehát nem kell majd Like-ot dobnunk azokra a hírekre, amik mondjuk szomorúak, de fontosnak tartjuk őket, ott lesz erre a Dislike.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)