Hirdetés

Jön a Fallout 5, de még nagyon távoli a megjelenés

|

Nem feledkezett meg a Bethesda a Fallout franchise-ról, csak épp sok a dolga.

Hirdetés

Mióta a ZeniMax Media, és vele együtt a Bethesda a Microsoft tulajdonába került, viszonylag kevés szó esett a Fallout franchise jövőjéről. Az első rész idén novemberben lesz 25 éves, és tudomásunk szerint a Fallout 76 szeptemberben érkező The Pitt kiegészítője az egyetlen új tartalom, amire a e jeles alkalomból számíthatunk. Márpedig ez akkor is karcsú, ha a Fallout 3 azonos című DLC-jének helyszínére, az egykori Pittsburgh romjai közé invitáló bővítmény oly nagyszerűen sikerül, hogy végigjátszását követően még a keményvonalas rajongók is elégedetten csettintenek.

Hirdetés

Éppen ezért bírt jelentőséggel, hogy az amerikai IGN nem csupán a Starfield ügyében bírta szóra a Bethesda Game Studios első emberét, hanem a későbbi projekteket illetően is. Todd Howard pedig megerősítette, hogy a The Elder Scrolls VI után a Fallout 5 következik.

"Igen, a The Elder Scrolls VI előkészítése zajlik, s ha azzal végeztünk, akkor rátérünk a Fallout 5-re, vagyis egy darabig el leszünk foglalva. Emellett van pár másik projekt is, amelyekre időről időre ránézünk."

A Bethesda tervei a Fallout 5-tel egyszerre jelentenek jó és rossz hírt is azoknak, akik visszavágynak a radioaktív pusztaságba, és nem olyan formában, ahogy azt a Fallout 76 lehetővé teszik. Egyfelől megnyugtató lehet a tudat, hogy rajta van a cég bakancslistáján egy új generációs folytatás, de ha abból indulunk ki, hogy legalább 5-6 év mire a tervezőasztaltól a megjelenésig eljut egy ekkora volumenű projekt, akkor könnyen meglehet, hogy az Xbox Series X-et (az S-t pedig biztosan) is elbúcsúztatjuk, mire ismét felhangozhat Ron Perlman tolmácsolásában a híres mondat: "War. War never changes."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Természetesen azt nem zárhatjuk ki, hogy közben akár az Obsidian, akár az inXile bevállal egy spin-offot, vagy hogy remaster, jobb esetben remake készül valamely korai darabból. Csakhogy sajnos az ezekről suttogó pletykákat még egyetlen valóban hiteles forrás sem igazolta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)