Hirdetés

Jön a Ghost of Tsushima legfontosabb frissítése, kutyabarátok előnyben!

|

Kit érdekel a New Game+, mikor egy kis dögönyözéssel magunk mellé állíthatjuk bármelyik négylábú házőrzőt?

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Ghost of Tsushima 1.1-es frissítése, mely a legtöbb tartalmat hozza a megjelenés óta.

Az érkező újdonságok között ott van a régóta várt New Game+ vagy a co-op legends mód, azonban akad egy ezeknél sokkal fontosabb lehetőség is: hamarosan elkezdhetjük megsimogatni és magunk mellé állítani Cusima eddig rettegett kutyáit.

Hirdetés

A fejlesztők kétségtelenül fontos funkciókkal bővítik az elvarázsolt japán világot, így nem csoda, hogy izgatottak a nyáron megjelent kaland rajongói.

A multiplayer szegmens bekerülése kétségtelenül az egyik legfontosabb frissítés, ami a megjelenés óta napvilágot látott, de nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy végigdögönyözhetjük az összes kutyát, amit a világban fellelhetünk. Bizony, az összeset, még a szellemkutyákat is:

A funkció csak New Game+ módban érhető el, tehát érdemes újra belevágni a kalandba, hogy új négylábú szövetségeseinkkel is rontást hozhassunk a mongolok inváziós hadaira.

Ezzel pedig új taggal bővült azon játékok listája, melyben megsimogathatjuk a kutyákat; mindenképp érdemes szétnézni a Can You Pet The Dog? Twitter-fiókon is, ha számotokra ez egy fontos szempont a játékok megítélésében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)