Hirdetés

Jön a Google-telefon

|

A TheStreet.com szerint nemsokára a boltok polcain.

Hirdetés

Nemrégiben írtunk a Microsoft próbálkozásáról, miszerint betörnek majd jól a mobiltelefonpiacra.

Azóta semmi érdemleges nem történt az ügyben, viszont érdekes bejelentésre bukkantunk: a Google is belehúzott, s saját mobiltelefon-márkával szeretne részesedést szerezni a maroktelefon-területen.

A kaliforniai Google egy smartphone gyártóval egyesítette erőit, s így óhajtja megvalósítani a telefon piacra dobását. Érdekesség, hogy nem szeretnének szerződni egyetlen mobilszolgáltatóval, vagy azok viszonteladóival, hanem saját márkakereskedéseket és lerakatokat kívannak létesíteni világszerte. S az sem elképzelhetetlen, hogy fokozott és gyors tempóban már akár idén, karácsonyra létrejöhet az ötlet kivitelezése.

Ami lényeges még, hogy a Google szeretne jóval alámenni a hasonló kategóriájú okostelefonok piaci árainak, viszont tudásban hasonló szintet akarnak produkálni, mint például a Apple iPhone-ja – ezzel a lépéssel (is) jelentős kalamajkát okozhatnak majd az amúgy is sokszínű cellphone piacon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)