Hirdetés

Jön a Hello Neighbor 2, trailer is van hozzá

|

Bár nem idén, de folytatódik a parás szomszédolás, a Hello Neighbor 2 remek mókát ígér, némi borzongás kíséretében.

Hirdetés

A tinyBuild és a Dynamics Pixels lopakodós horrorjátéka nem kisebb feladattal bízta meg a játékosokat, minthogy törjenek be a hátborzongató szomszédhoz, aki minden próbálkozásukból tanul, emiatt viszont folyamatosan változtatniuk kell a módszereiken. A koncepció azóta már animációs formában is megmutatta magát, de az igazi rajongók persze folytatásra vágytak, és most végre meg is kapják. Csak sajnos nem idén.

Hirdetés

A Hello Neighbor 2 mit sem veszített a vérfagyasztó hangulatból, legalábbis az első előzetes alapján, amelyben ezúttal egy furcsa kinézetű figura házába törünk be. Hogy mi történik ott, azt derítsétek ki magatok, viszont úgy tűnik, hogy lesz egy-két vadonatúj játékelem. 

A Hello Neighbor 2 PC-re és Xbox konzolokra készül, a megjelenés valamikor 2021-ben várható. Az alpha tesztre már lehet jelentkezni a hivatalos honlapon keresztül. Ti örültök a bejelentésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)