Hirdetés

Jön a Hello Neighbor spin-offja, a túlélésre építő Hello Engineer

|

A Hello Engineer játékmenet során egy misztikus vidámparkban kalandozhatunk majd.

Hirdetés

Ki gondolta volna, mikor a Dynamic Pixels és a tinyBuild lopakodós parás játéka, a Hello Neighbor megjelent 2017-ben, hogy végül egy franchise kerekedik belőle? Pedig az első rész sikerének köszönhetően már formálódik a Hello Neighbor 2, készül belőle animációs sorozat, valamint megvalósul az első mellékszál is, amelyben nem a szomszédé, hanem a sandbox élményé a főszerep.

A Hello Engineer nevű spin-off játékban a haverokkal együtt szabadulhatunk be egy titokzatos és kacatokkal teli vidámparkba, ahol a többiekkel együttműködve meg kell építenünk a legnagyszerűbb masinákat, miközben a dühös szomszéd által irányított fémteremtményeket is el kell kerülnünk.

Hirdetés

A roncsalkotásoknak csak a képzeletünk szabhat határt, a segítségükkel pedig megmenekülhetünk a parkból. Nézzétek meg a beharangozó trailert és áruljátok el, hogy a végéről nektek is Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat ugrott-e be. 

A Hello Engineer valamikor 2021-ben fog megjelenni és átmenetileg Google Stadia-exkluzív lesz, de várhatóan később más platformokra is jön majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)