Hirdetés

Jön a Hitman III, melyben lezárul a 47-es ügynök története

|

Az IO Interactive trilógiává bővíti a kopasz bérgyilkosra fókuszáló széria új ágát, minden eddiginél grandiózusabb történetet ígérnek.

Hirdetés

Évtizedek óta törhet felszínre a bennünk élő bérgyilkos, hála a 47-es ügynöknek, aki megannyi játékban bizonyította, hogy nincs párja a szakmában. Az IO Interactive is méltó felvonásokat készített a szériához, a PS5 bemutató keretein belül pedig be is jelentették, hogy érkezik a harmadik rész.

Hirdetés

Egy kifejezetten komor és fenyegető hangulatú előzetessel jelentkeztek a fejlesztők, melyben egy rejtélyes úriember adta a tudtunkra, hogy a 47-es ügynök minden cselekedete felgyorsított egy különös eseménysort, mely mögött a hangnemből ítélve valószínűleg nem épp a legnemesebb szándék lapul. Persze a sokat látott bérgyilkosnak nem okoz gondot néhány rossz fiú, így felveszi a kesztyűt a háttérhatalmakkal:

A Hitman III 2021-ben érkezik, PC mellett PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X konzolokra is megjelenik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)