Hirdetés

Jön a Kingdom Hearts 4, izgalmas pletyka kapott szárnyra a folytatás motorjáról

|

Nem kizárt, hogy Unreal Engine 5-tel bírják mozgásra az új Kingdom Hearts híres Disney-karaktereit.

Hirdetés

Laikusok számára már az is furcsának hathat, hogy a Disney aranykorának legismertebb karakterei együtt kalandoznak anime stílusú hősökkel egy sok helyről merítő fantáziavilágban, hatalmas kulcsnak látszó fegyvereket lóbálva. De ami mindennél inkább megnehezíti számukra a csatlakozást, hogy a megannyi folytatás és spin-off miatt már-már követhetetlenül összekuszálódott történetszálak felfejtése komoly elszántságot igényel: bepótolni a kimaradt játékokat nem épp sétagalopp, míg utánaolvasni a történteknek talán gyorsabb, ám jóval kevésbé szórakoztató.

Hirdetés

De félre a borús gondolatokkal, mert van okuk a rajongóknak örvendezni, miután a Square Enix a széria 20. évfordulója alkalmából bejelentette, készül a Kingdom Hearts IV. Ebben, a Lost Master Arc, azaz Elveszett mester történetív névre keresztelt kalandban Sorának Quadratum meglehetősen nagy kiterjedésű világát kell majd felfedeznie.

Természetesen nem lesz egyedül, több ismerőse visszatér a korábbi epizódokból, de egy új társra is szert tesz majd a titokzatos Strelitzia személyében. Arról, hogy a megjelenés mikor várható, semmit sem árult el a kiadó, ahogy a támogatott platformok körét sem hozta nyilvánosságra. Meg nem erősített hírek szerint viszont bár a prezentáció Unreal Engine 4-gyel készült, a Square Enix motorcsere mellett döntött, ezért a végleges verzió már Unreal Engine 5-re épül, akárcsak a nemrég bejelentett Tomb Raider folytatás.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Annak, aki nehezen bírja kivárni az eddigi részeknél realisztikusabb ábrázolásmód irányába elmozduló alkotást, mobilon ütheti agyon az időt. Augusztusban érkezik a Kingdom Hearts UX Dark Road fináléja Androidra és iOS-re. Szintén ezekre a platformokra készül a Kingdom Hearts Missing Link, amelynek a bétája nyáron juthat el a nagyközönséghez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)