Hirdetés

Jön a Left 4 Dead 3?

|

Hölgyeim, és uraim, készítsék a mémeket: utalások kerültek elő a Source 2 motorjából.

Hirdetés

Mindenki kapaszkodjon a hozzá legközelebb fekvő kisállatába: a Source 2 kódja Left 4 Dead 3 utalásokat tartalmaz. A Steam subreddit közösségének egyik tagja, /u/Pap3 megosztott egy darabkát a Valve motorjának kódjából, ami tisztán és világosan a zombis lövöldéről szól.

A kódrészlet legtetején ott szerepel a Left4Dead3 sor, így összetéveszthetetlen az utalás. Vagy valaki benne felejtett valamit a kódkészletben, vagy a Valve nagyon élvezi, hogy szívathat minket.

Hirdetés

A kódrészlet legviccesebb darabja a "priority=none", ami nagyjából tükrözi is a Valve hozzáállását a nagyobb játékszériáihoz. Ettől függetlenül hosszú hosszú évek teltek el a Left 4 Dead sorozat emlegetése nélkül, így minden apró utalás teljesen bepörgeti a közösséget.

Left 4 Dead 3 spotted in CS2 files!
by u/PaP3s in Steam

Nyilván az, hogy a Source 2-ben van egy utalás egy játékra még nem feltétlenül jelenti azt, hogy létezik is. Ugyanakkor a CS2 érkezése is úgy derült ki, hogy a kódbányászok aranyat leltek a sorok mélységeiben. Ki tudja, hogy mi lesz hát ebből.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)