Hirdetés

Jön a nyár – ne a géped miatt főjön a fejed!

|

Ha lassú a PC-d, gondok vannak vele, vagy csak legális szoftverekre váltanál, nézd meg ezeket az akciókat!

Hirdetés

Alig több mint egy hetet kell várnunk arra, hogy beköszöntsön a naptári nyár első hónapja, ami remélhetőleg nem hoz túl nagy hőséget - az az elektromos eszközeinknek sem tesz túl jót. A Keysoff.com azonban nem vár addig, és már most elindította nyári leárazását, melynek keretében a Windows 10 különböző kiadásai és egyéb Microsoft szoftverek 45-60% kedvezménnyel kaphatók, mindössze a megfelelő kuponkódot kell használni a vásárlásnál.

Hirdetés

Ajánlatok csak neked

Kuponkód: ESL45

Ha a legújabb rendszerre frissítesz, sokkal többet is kihozhatsz a gépedből, és most 45%-kal többet spórolhatsz, ha az említett kuponkódot használod az alábbi licenckulcsok kosárba helyezését követően:

Kezdd a nyarat új szoftverekkel!

Kuponkód: ESL60

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysoff akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysoff.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)