Hirdetés

Jön a Persona 5 Strikers, a Persona 5 mellékága és PC-s verziót is kap

|

Kicsúszott a dolog, így kár is tagadni: készül már az angol nyelvű Scramble, és még több platformon lesz elérhető.

Hirdetés

Miközben mi az év elején még a Persona 5 Royalon pörögtünk a japán rajongók már az ötödik rész történetének folytatását, a Scramble-t nyomták. Aki nem beszélte a nyelvet, az csak vágyakozva nézhette, ahogy a világ túlfelén a Phantom Thieves csapata egy új kalandra indulhatott. Szerencsére hamarosan mi is követhetjük őket a Warriors stílusú Persona-dühöngőbe. 

A játék története az alap Persona 5 után indul, amikor kedvenc hőseink jólmegérdemelt nyaralásukat élveznék. A metaverse problémái persze ismét beleszólnak a lazulásba, és a srácoknak újra elő kell hívniuk a Personáikat, hogy megmentsék mindkét világot. 

Hirdetés

Nagy különbség a fővonalas Persona részekhez képest, hogy ez nem egy körökre osztott JRPG, hanem egy Warriors stílusú akciójáték. Rengeteg ellenfél, nagy nyílt csataterek, és hű personáink, akik garantálják a látványos kombókat és kivégzéseket.

Hamarosan mindezt mi is átélhetjük, köszönhetően annak, hogy érkezik a Persona 5 Scramble angol verziója Strikers néven ami teljes szinkronnal és több nyelvű feliratozással kap. Ami talán még ennél is jobb hír, hogy a nyugtai verzióval együtt a Strikers megjelenik PC-re is a Steamen keresztül.

A fejlesztőknek még van mit mutatniuk a december 11-én esedékes nagy leleplezésen, de addig is dobjatok bele egy kést a naptárba: a Persona 5 Strikers 2021. február 23-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)