Hirdetés

Jön a PlayStation 5 következő nagy rendszerfrissítése

|

Az SSD és a 3D Audio kapcsán is tartalmaz újdonságokat az update.

Hirdetés

Nem véletlenül hirdette meg pár hónapja a Sony, hogy részt lehet venni a PlayStation 5 új funkcióinak tesztelésében, ugyanis azok, akik csatlakoztak a kezdeményezéshez már azelőtt próbálgathatták a konzol újdonságait, hogy azok elérhetővé válnának a publikum számára. A PS5 következő frissítése már be lett tárazva, és olyan fejlesztéseket tartalmaz, amiket biztosan nem szeretnétek kihagyni. 

Hirdetés

A Sony bejelentette, hogy szeptember 15-én érkezik a PlayStation 5 második nagy rendszerfrissítése, amely magában foglalja a tárhelybővítést (M.2 SDD-t rakhatunk bele a megfelelő módon) és lehetővé teszi a 3D Audio kihasználását a TV beépített hangszóróival is, emellett többek között ugyanannak a játéknak a PS4-es és PS5-ös verzióit külön is megnézhetjük, a PS Remote Play app fejlesztést kapott, a vezérlőközpontot pedig még jobban testreszabhatjuk. Az alábbi videó többet is mesél:

Ezen kívül a PlayStation 4 is kap egy frissítést, hogy megnézhessük rajta a saját PS5-ös trófeáinkat a profilunkon keresztül és másokét is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)