Hirdetés

Jön a Ratchet & Clank: Rift Apart, visszatér a legendás páros

|

A nagy sikerű remake után a Sony következő generációs konzoljára is ellátogat majd a régóta futó sorozat.

Hirdetés

Eredetileg 2002-ben rajtolt el a Ratchet & Clank széria, ami 2016-ban kapott egy rebootot, de a két közkedvelt főszereplő szerencsére nem lett lecserélve. A következő konzolgenerációban pedig vissza is fognak térni közénk, és nem csak kettejük kalandja lesz vadonatúj, de számos technikai újdonságnak is örülhetünk.

Hirdetés

A Sony nemrég leleplezte a széria következő felvonását, ami a Ratchet & Clank: Rift Apart nevet kapta, és egy látványos előzetessel mutatkozott be, amiben a két címszereplő pillanatok alatt egy csomó különféle világban megfordult. A videó alapján a PlayStation 5-re érkező játék hasonlít elődjéhez, viszont értelemszerűen némileg látványosabb lesz, és a jelek szerint feltűnik egy vadonatúj karakter is, aki olyan, mintha Ratchet női mása lenne. Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)