Hirdetés

Jön a Shadow Warrior 3?

|

Trilógiává bővülhet a Shadow Warrior, és ha minden igaz, a leleplezés sincs már messze.

Hirdetés

A 2013-ban rebootolt Shadow Run és közvetlen folytatásának sikere arról árulkodik, hogy egy szabad szemmel is jól látható vásárlói rétegnek a mai napig szüksége van régimódi lövöldékre, amelyek mindent alárendelnek az akciónak, még a cselekményt is. Magvas gondolatok után általában hiába is kutakodik az ember, ellenben színtiszta szórakozásból annál többet is talál, feltéve persze, hogy kedvére való az ilyesmi. Amennyiben magadra ismertél e sorokat olvasva, úgy örülhetsz, mert minden jel szerint készül a harmadik rész. Vagy a korábbi epizódok új generációra szánt remaster kiadása, de ne legyünk pesszimisták.

Hirdetés

Az újragondolt széria felett bábáskodó Flying Wild Hogs Twitter-üzenete mindenesetre biztató, és hacsak időközben nem rúgták össze a fejlesztők a port kedvenc kiadójukkal, akkor több mint valószínű, hogy július 11-én a Devolver Direct keretében megmutatja magát a következő Shadow Warrior.

Ti várjátok már, hogy újra önfeledten kaszabolhassatok Lo Wang egysorosait hallgatva?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)