Hirdetés

Jön a SimCity utolsó bétája - aki lemarad, kimarad

|

Az Electronic Arts legújabb városépítős címébe páran már belekóstolhattak, ám aki eddig lemaradt róla, annak még van esélye kipróbálni a megjelenés előtt.

Hirdetés

A jövő hét folyamán sor kerül a SimCity sorozat legújabb tagjának második bétatesztjére, amire február 11-ig jelentkezhetnek az érdeklődők. Aki lemaradt volna az elsőről és kíváncsi a márciusban megjelenő játék izgalmaira, az igyekezzen a regisztrációval, hiszen február 16-án rajtol a második zárt béta és ez az utolsó lehetőség egy kis premier előtti játékra. A fejlesztők ígéreteihez híven egy egész órát tölthetünk majd el a várva várt SimCity-vel, de ha még ettől sem jöttünk eléggé izgalomba, akkor vessünk egy pillantást a előrendelhető Limited Edition tartalmára. A speciális kiadásban bátor rendőreinket szuperhősökké változtathatjuk akik felveszik a harcot a gonoszok ellen, illetve extra épületek is várják a "koránkelőket".

A SimCity március nyolcadikán érkezik PC-re, majd a későbbiekben Mac-re is. Ugye nem feledkeztetek el a Digital Deluxe Edition kiadásról sem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)