Hirdetés

Jön a Test Drive Unlimited Solar Crown, de valószínűleg csak évek múlva

|

Egy semmitmondó előzetes kíséretében erősítette meg a KT Racing az új Test Drive Unlimited játék létezését.

Hirdetés

Nem sok izgalmasat mutatott meg a Nacon a ma esti előadása során, és hiába vártuk, hogy az új Test Drive Unlimited kapcsán valami érdekeset halljunk, csak ígéreteket kaptunk. A Test Drive Unlimited Solar Crown ugyanis mindössze néhány hónapja készül, ennek következtében kizárt, hogy a közeljövőben bármi konkrétumot mondjanak.

Hirdetés

A megjelenési dátum kérdését lerendezték annyival, hogy előbb figyelik a felhasználók visszajelzéseit, és még csak évet sem ígértek egyelőre. A KT Racing (WRC játékok, V-Rally 4, Tourist Trophy Isle of Man) dolgozik rajta, viszont olyan fejlesztő is van a csapatban, aki már az előző két játék összeállításában is részt vett. Megpróbálják majd a régi játékok esszenciáját visszahozni, nyílt világban élhetjük luxus életünket drága sportkocsikat hajtva. Merüljetek el az alábbi, 24 másodperces teaserben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)