Hirdetés

Jön a World of Warcraft Shadowlands első combosabb frissítése

|

A 2021-es BlizzConon nem csak a World of Warcraft: Burning Crusade Classicot jelentették be, a Shadowlands is bővülni fog.

Hirdetés

Bár valószínűleg a legtöbb World of Warcraft-rajongó most épp a Burning Crusade Classic miatt örül, mert nagyon várta már a Blizzard MMO-jának ezen szeletét is újracsomagolva, vagy épp bánkódik, mert sajnálja, hogy ebbe az irányba haladunk, de közben nem szabad a World of Warcraft Shadowlandsről sem elfeledkezni.

Jól tudja ezt maga a Blizzard is, és szerencsére nem is feledték el a retail WoW gondozását. A BlizzConon be is jelentették az első nagy frissítést, ami a Chains of Domination alcímet viseli.

Hirdetés

A 9.1-es patch, vagyis a Chains of Domination első előzetese rögtön megvillantja, mi is lett Anduin Wrynn sorsa. A bővítménynek köszönhetően egy Korthia nevezetű új régióval bővül a játék, ahol természetesen egy halom küldetés és tennivaló vár bennünket. Folytatódik természetesen a nagy harc, melyből a kiegészítőben is megismert frakciók is kiveszik a részüket. A Battle for Azeroth napi inváziós küldetéseihez hasonló rendszerben csaphatnak le a covenantok Korthia kulcsfontosságú helyszíneire.

Jön egy 10-boss raid, a Sanctum of Domination, ahol maga Sylvanas Windrunner lesz a végső ellenfelünk. Ezen felül érkezik egy 8-boss Mythic dungeon is. Az már teljesen bizonyos, hogy Anduin Wrynn viszont a 9.1-es frissítésben (még) nem áll majd bossként az utunkba. A Blizzard azonban megerősítette, hogy a Shadowlands további sztorija is az ő történetét viszi tovább. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)