Hirdetés

Jön az Alan Wake Remastered, de nem minden PC-s fog örülni

|

Hivatalosan is bejelentette a Remedy az Alan Wake régóta pletykált felújított kiadását.

Hirdetés

Frissítés: Időközben az Epic Games megerősítette, hogy 4K-ban élhetjük át újra az Alan Wake történetét, és a remaster Same Lake kommentárjain túl magában foglalja a The Signal és a The Writer DLC-ket. Az Alan Wake's American Nightmare-ről ellenben nem esett szó. Sajnálatos lenne, ha kimaradna.

Korábban írtuk: Mióta 2008 végén (egy, a páromtól karácsonyra kapott Xbox 360 tehet az egészről) átnyergeltem PC-ről konzolokra, már én is generációkra osztom a játékokat, és meg kell vallanom, hogy a PS3/X360-korszak címei közül az Alan Wake áll hozzám a legközelebb. A teljesség igénye nélkül olyan címeket ütött ki a nyeregből, mint a Mass Effect 2, a Fallout: New Vegas, a BioShock, a Deus Ex: Human Revolution, a Dishonored, a Halo: Reach, a Gears of War 2, a Heavy Rain, az Uncharted 2: Among Thieves és a The Last of Us.

Éppen ezért már-már gyermeki örömmel olvastam a Remedy Entertainment Facebook-oldalára nem sokkal ezelőtt felkerült posztot, majd pedig a stúdió kreatív motorjának számító Sam Lake nyílt levelét.

Hirdetés

Igaznak bizonyultak tehát a pletykák, valóban készül az Alan Wake Remastered, mi több, valószínűleg rendkívül előrehaladott állapotban lehet a projekt, hiszen még az ősz folyamán kiadja a Remedyvel összebútorozott Epic Games. Mindez persze azt is jelenti, hogy hiába is keresnétek majd a PC-s változatot a Steamen, a GoG-on, vagy bármelyik másik platformon. Az alkotói válságban szenvedő író kalandja ebben a formában csakis az Epic Games Store-ban lesz elérhető.

No meg persze konzolon, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en, és most először a Sony masináin is, tehát PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Megjelenési dátum még nincs, de most már egészen hihetőnek tűnik az, amit egy tajvani viszonteladó szivárogtatott ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A további részleteről - köztük a felújított változat tartalmáról, áráról - a későbbiekben ad majd tájékoztatást a Remedy. Ti lecsaptok majd az Alan Wake Remasteredre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)