Hirdetés

Jön az új Unreal Tournament?

|

Az Epic Games egy bejelentésre készül május 8-án. Az Unreal Tournament jövőjéről lesz szó, úgyhogy izgulunk.

Hirdetés

Az Epic Games nem olyan régen elmondta, hogy jelenleg nem dolgoznak semmilyen Unreal Tournament játékon. Erre most tessék, jövő csütörtökön a legendás sorozat jövőjéről fogunk beszélgetni.

Az Unreal Tournamenthez a mai napig érzékeny érzelmek fűznek. Az 1999-es első rész óta az Unreal Tournament 2003 és 2004-es kiadása, illetve a 2007-es Unreal Tournament 3 is a legizgalmasabb többjátékos lövöldék sorát erősítette. Azóta viszont nagy a csend a sorozat körül.

Ha hihetünk az Epic Games vezetőinek mostanában egyre beszédesebb tweetjeinek, akkor május 8-án újra előkerül az Unreal Tournament. A cég alelnöke, Paul Meegan üzenete szerint, akiket érdekel az Unreal Tournament jövője, az jól teszi, ha figyeli majd az UnrealEngine Twitch csatornáját.

Az Epic társalapítója, Mark Rein is megerősítette mindezt. Vajon mit jelenthet a #FirstBlood?

Dana Cowley szerint is várható valami, de ő még megfejelte az üzenetét egy videóval, ami ugyan csak hangot tartalmaz, de aki játszott az utóbbi években FPS-t, az biztosan felismeri.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mire is készül az Epic Games, de reméljük, hogy egy új Unreal Tournament bejelentésének előszele mindez, ami mondjuk az elképesztő Unreal Engine 4-en futna. 

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)