Hirdetés

Microsoft - vegyél egy játékot Xbox One-ra, játszd PC-n

|

Phil Spencer egy panelbeszélgetés során avatta be az érdeklődőket a Microsoft jövőbeli terveibe, amelyek között szerepel a Windows 10 és Xbox One cross-buy támogatás is.

Hirdetés

A GDC-n természetesen a Microsoft is tiszteletét tette, rengeteg újdonságot megmutatva az idei tervekből. Sok játék érkezik Xbox One-ra, de természetesen a PC-s játékosokat sem felejtették el, így mindenkinek hoztak valamit ajándékba.

Phil Spencer, az Xbox divízió feje elmondta, hogy szeretnék minél szélesebb körben bevezetni a cross-buy lehetőségét, így a játékosoknak nem kell egy játékot Xbox One-ra és PC-re is külön-külön megvenni. Ehhez hasonló funkció eddig nem volt a Microsoft platformjain, pedig a PSN-en (PS4, PS3, PS Vita között) és Steamen (Windows, OS X, Linux között) is sokan örülnek az ilyen lehetőségeknek.

Spencer elmondta, hogy a cross-buy természetesen nem lesz kötelező, a fejlesztők dönthetik majd el, hogy bevezetik-e a lehetőséget, vagy minden portért külön pénzt kell fizetnünk. Kíváncsian várjuk, milyen játékok kerülnek majd a kínálatba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)