Hirdetés

Jön egy Alone in the Dark remake? Képek és infók szivárognak!

|

Azt sem tudtuk, hogy létezik egy Alone in the Dark projekt, de most megint elsiette a dolgokat valaki.

Hirdetés

Hatalmas siker volt 1992-ben az Alone in the Dark című túlélőhorror, ami azóta jónéhány folytatást megélt, utoljára azonban 2015-ben érkezett új rész, az Alone in the Dark: Illumination. A kiadás joga 2018-ban a THQ Nordic-hoz került, arról azonban egészen idáig nem volt semmilyen információ, hogy ők merre szeretnének elindulni a névvel.

Valószínűleg néhány fejet le fognak most szedni, hiszen egy francia weboldal, a Smart Toys nem csak, hogy lebuktatta a THQ első Alone in the Dark játékát, hanem rögtön képeket is kiszivárogtatott arról. Természetesen sokat nem árulnak el az itt megtalálható pillanatok, de ahhoz bőven elég, hogy komolyan vegyük ezt az információt. 

Hirdetés

A weboldalon leírás is feltűnt a játékhoz:

"Fedezd fel Derceto kúriáját az Alone in the Dark újragondolt változatában, amely egy igazi flashback a 90-es évek horror klasszikusához. Térj vissza a pszichológiai horror gyökereihez, és élj át egy olyan atmoszférikus kalandot, mint a műfajt megalapozó játék." -

írja a weboldal, ahol a további részletek is egyértelműen megerősítik, hogy egy remake-et kap az 1992-es Alone in the Dark. Ti játszottatok az eredetivel? Mit szólnátok egy felújításhoz?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)